Hva er PWA? Det er Progressive Web Apps – websider som ser ut som native apper og med samme features. Men hvordan gjør du din side til en PWA? Vil en PWA være bedre enn mobilapp for dine endemål? Og hvis du starter på nytt, hvilke rammeverk skal du bruke? Rustam Mehmandarov, Jan Greger Hemb og Hampus Nilsson snakker om mulighetene som åpner seg med denne nye teknikken.

Om Rustam Mehmandarov

Rustam har over 11 års erfaring innen utvikling og arkitektur, og er fagnettverksleder for databaser og informasjonsforvaltning. Han har jobbet i Computas i over 8 år. Rustam er lidenskapelig opptatt av kunnskapsdeling og IT-communities. Han har vært både leder, nestleder og styremedlem i javaBin – den norske brukerforeningen for Java, som kanskje er mest kjent for å arrangere JavaZone i Oslo. Han også leder JavaZone, og er med i programkomiteen for JavaZone – gruppen som setter sammen det faglige programmet for konferansen. I tillegg til alt dette holder han ofte foredrag på konferanser og kurs både i Norge og i utlandet.

One thought on “Podcast: PWA

  1. Ville vært kult med en workshop eller hands-on foredrag om dette på den neste Computasdagen (gitt at PWA ikke blir utdatert og erstattet av noe enda mer progressive før sommeren :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *